Begeleider

Omschrijving

Heb je passie voor Gehandicaptenzorg en wil je ons helpen onze clienten maximaal leefplezier te laten ervaren?

De Trans helpt mensen met een verstandelijke beperking om leefplezier te ervaren. Wij ondersteunen een goede invulling van wonen, werken, dagbesteding en vrije tijd, passend bij de leefwereld, wensen en behoeften van de client. 

Om de visie ten uitvoering te kunnen brengen  zoeken wij een Begeleider met passie voor gehandicaptenzorg en een actieve en ondernemende houding. 

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van cliënten met een intensieve begeleidingsvraag in hun dagelijks leven. Onze cliënten hebben complexe gedragsproblemen (verstandelijke beperking en ASS). Samen met cliënten, jouw collega’s en verwanten zorg je voor een stimulerende en leefbare woonsituatie. Daarin zorg jij voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van cliënten. Jij maakt hun wereld begrijpelijker en veiliger. Bij de begeleiding gebruik je de speciale behandelmethodiek Triple-C waarbij je kijkt naar de competenties en mogelijkheden van de cliënt.

Je bent goed in het vertalen van de (zorg)behoefte van de cliënt naar gerichte en passende handelingen. Je bent medeverantwoordelijk voor het naleven van de plannen in het individueel ondersteuningsplan van de cliënt. In je dagelijkse werk word je ondersteund, gefaciliteerd en gecoacht door een unithoofd, een zorgcoördinator, (assistent) begeleiders en de betrokken gedragskundige. Naast je directe collega’s heb je veelvuldig contact met verwanten van onze cliënten en collega’s van andere disciplines en woongroepen. 

Vereisten

Functie-eisen

 • Voor de functie begeleider een afgeronde, relevante agogische - of zorgopleiding op niveau 4.
 • Ervaring en affiniteit met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag is een pré;
 • Je kunt objectief observeren, coachen en rapporteren;
 • Je kunt ondersteunend en sturend zijn, zonder beheersende of dwingende houding;
 • Je kunt samenwerken binnen een multidisciplinair team;

 Wat krijg je van ons?

 • Contract voor (on)bepaalde tijd.
 • Een salaris conform het CAO Gehandicaptenzorg FWG 35. Salarisrange: € 1.791,- tot € 2.662,-
 • Een toeslag van 10% op je salaris!
 • Pensioenopbouw via pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Deelname aan ons uitgebreide arbeidsvoorwaardenpakket. Bijvoorbeeld een fiets, sportcontributie, tablet of telefoon Via je bruto salaris of eindejaarsuitkering.
 • Persoonlijke ontwikkelingen. Wij bieden je toegang tot meer dan 100 gratis online trainingen.

Help jij onze clienten leefplezier te ervaren? 

Stuur dan snel je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. We nemen contact met je op om een afspraak in te plannen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Niek Witsenboer (Recruiter), 06-48352437 of werving@detrans.nl. 

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Acquisitie niet gewenst!