Begeleider (flexibel inzetbaar)

Omschrijving

De (assistent) begeleider is werkzaam vanuit het flexbureau en werkt op basis van een urencontract met een omvang van 20 tot 24 uur gemiddeld per week. Aan het competentieprofiel wordt voor de begeleider aanpassingsvermogen als extra competentie toegevoegd.

Dit vanwege de flexibele houding die van jou wordt verwacht.

Tevens wordt een uitstekende bereikbaarheid verwacht.

 

Als begeleider word je op diverse woningen en dagbestedingslocaties ingezet waarbij de focus zich richt op cliënten met een intensieve begeleidingsvraag, LVB, EMB, Ouderen, Kind & Jeugd en/of de doelgroep regulier.

 

Als begeleider ben je goed in het vertalen van de (zorg)behoefte van de cliënt naar gerichte en passende handelingen. Als begeleider ben je medeverantwoordelijk voor het naleven van de plannen in het individueel ondersteuningsplan van de cliënt. In je dagelijkse werk word je ondersteund, gefaciliteerd en gecoacht door een unithoofd, een zorgcoördinator, (assistent) begeleiders en de betrokken gedragskundige. Naast je directe collega’s heb je veelvuldig contact met verwanten van onze cliënten en collega’s van andere disciplines en woongroepen.

 

Functie-inhoud:

De begeleider geeft uitvoering aan de dagelijkse verzorging en begeleiding van cliënten en levert een bijdrage aan een stimulerende en leefbare woonsituatie. Daarnaast verricht de begeleider taken die gericht zijn op het tot stand komen van het individuele ondersteuningsplan van de cliënt.

 

De assistent begeleider assisteert en verricht ondersteunende en begeleidingsactiviteiten met betrekking tot cliënten, zowel individueel als groepsgericht zoals vastgesteld in het individueel ondersteuningsplan van cliënten


Vereisten

De kerncompetenties zijn:

Resultaatgericht, integer en klantgericht.

            

Voor de functie gelden daarnaast onderstaande functie-eisen:

 • Voor de functie begeleider een afgeronde, relevante agogische - of zorgopleiding op niveau 4, de functie van assistent begeleider een relevante opleiding op niveau 3;

 • Een stabiele, relativerende en flexibele persoonlijkheid;

 • Kunnen observeren en rapporteren;

 • Ondersteunend en sturend zijn, zonder beheersende of dwingende houding;

 • Een open en collegiale houding;

 • Bereidheid om avond/nacht en in weekenden te werken;

 • Minimaal 5 dagen per week beschikbaar;

 • Een stevige persoonlijkheid met een cliëntgerichte werkhouding en kunnen inspelen op zeer uiteenlopende hulpvragen van de individuele cliënt;

 • Aanpassingsvermogen en goede bereikbaarheid;

 • In bezit van een rijbewijs en een auto.

Salaris:

 • Je salaris is afhankelijk van je vooropleiding en de functie waarbinnen je gaat werken.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende reiskostenvergoeding, een gunstige pensioenregeling, collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en een lidmaatschap van Espria Ledenvereniging. Ook kun je profiteren van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan extra vakantiedagen een fietsplan, opleidingen en trainingen. Ook bestaat de mogelijkheid om met fiscaal voordeel bijvoorbeeld een computer of mobiele telefoon aan te schaffen.

Informatie:

Voor meer informatie kun je bellen met Michel van Klinken, telefoon 06- 23004435