Vakantiekracht

Omschrijving

Wat wordt jouw vakantiebestemming?

De schaterlach, de blik van herkenning, de hand die onzeker de jouwe zoekt, Nederlandstalige muziek, signalen die je steeds beter begrijpt, manoeuvreren met een rolstoel, genieten van kleine dingen, echt contact maken én hulvaardige collega’s….

 

Wil je dit ook meemaken?  Kom dan in de zomer als vakantiekracht bij ons terug!

 

Wat ga je doen bij ons?

Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking in hun dagelijks leven. Daarbij hoort voor jou de dagelijkse verzorging en begeleiding van cliënten en draag je zorg voor een stimulerende en leefbare woonsituatie. Jij maakt hun wereld begrijpelijker en veiliger. Bij de begeleiding gebruik je de uitgangspunten van Triple-C, waarbij je kijkt naar de competenties en mogelijkheden van de cliënt. Het de taak aan de begeleiders hun wereld voorspelbaar, veilig en overzichtelijk te houden.

 

Als vakantiekracht ben je goed in het vertalen van de behoefte van de cliënt naar passende handelingen. In je dagelijkse werk wordt je ondersteund en gecoacht door een unithoofd, begeleiders en de zorgcoördinator. Naast je directe collega’s heb je contact met verwanten van onze cliënten en collega’s van andere disciplines en woongroepen.

Vereisten

Je profiel:


Je bent minimaal 17 jaar, staat stevig in je schoenen en kunt je goed in anderen inleveren. Daarnaast heb je:

  • een (in 2019 af te ronden) verzorgende of agogische opleiding op minimaal MBO niveau 3 of je bent bezig met een beroepsgerichte agogische opleiding op MBO3/4 zoals MMZ, PBGZ, PBSD, Verzorgende IG, verpleegkundige of HbO-V, HBO-Social Work. Je bent dus net klaar met je opleiding of nog bezig;
  • Reflecterend vermogen: je stelt je kwetsbaar op, zoekt actief naar persoonlijke feedback en beschikt daarbij over een reëel zelfinzicht;
  • lef: op basis van professionele en persoonlijke betrokkenheid durf je verantwoorde risico's te nemen;
  • een lerende houding: in staat je gedrag aan te passen en altijd op zoek naar verbetering.

Wij bieden:

  • Een contract voor bepaalde tijd (zomervakantieperiode). Het aantal te werken uren wordt in overleg vastgesteld.

  • Salaris volgens CAO-gehandicaptenzorg. De functie aspirant assistent begeleider (vakantiekracht) is ingedeeld in schaal 20 conform FWG 3.0.

 

De organisatie:

De Trans ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking om te leven zoals zij dat willen. Samen met verwanten en vrijwilligers maken we voor iedereen de ondersteuning persoonlijk, zodat plezier in het leven, werken en leren de best mogelijke kansen krijgen.

Met onze ondersteuning streven wij ernaar dat mensen het gewone leven kunnen ervaren en op eigen wijze deelnemen aan de samenleving. Betrokkenheid en betrouwbaarheid staan daar bij centraal.

 

 

Informatie:

Bekijk voor meer informatie over De Trans op de website www.detrans.nl.

 

 

Solliciteren:

Kom jij ons helpen? Reageer de volgende link